Uitzending Gemist

Uitzending Gemist 1.2.1

Bekijk programma's op je Androidtablet of telefoon

Uitzending gemist? Hier is het antwoord, verpakt in een prachtige iPhone-applicatie. Met het kosteloze uitzending gemist bekijk je veel programma's van publieke omroepen op je telefoon of tablet met Android. De applicatie is universeel, wat betekent dat de schermgrootte zich aanpast aan jouw apparaat. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede beeldkwaliteit

TEGEN

  • Langzame zoekfunctie
  • Veel foutmeldingen
Meer

Gemiddeld
6

Uitzending gemist? Hier is het antwoord, verpakt in een prachtige iPhone-applicatie. Met het kosteloze uitzending gemist bekijk je veel programma's van publieke omroepen op je telefoon of tablet met Android. De applicatie is universeel, wat betekent dat de schermgrootte zich aanpast aan jouw apparaat.

Deze applicatie is een uitkomst voor mensen die vaak op reis zijn of in het buitenland wonen. De lijst met beschikbare programma's is indrukwekkend en varieert van het NOS Journaal tot diverse Nederlandstalige series. Voor het Journaal en DWDD (de Wereld Draait Door) zijn overigens aparte applicaties beschikbaar.

Uitzending gemist is ingedeeld in handige tabbladen, die je gebruikt om naar nieuwe- en populaire programma's te gaan. Ook zoek je gemakkelijk naar programma's in een lijst die is ingedeeld op alfabet. Bij het gebruikmaken van deze lijst is het belangrijk dat je geduld hebt, want de zoekfunctie werkt niet voordat alle programma's zijn ingeladen. In tegenstelling tot de vorige versie zitten er helaas momenteel nogal wat fouten in Uitzending gemist, waardoor veel video's niet afspelen.

Uitzending gemist is verplichte kost voor iedereen die onderweg graag een Hollands programma volgt. Op een groot scherm werkt het bekijken van programma's prima en de beeldkwaliteit van Uitzending gemist is goed. Toch zijn er in deze versie teveel foutmeldingen waardoor je video's uiteindelijk niet kan bekijken.

Uitzending Gemist

Download

Uitzending Gemist 1.2.1